Menu
Kurv

Træningsbold

Anvend en træningsbold til opbygning og styrkelse af din krop og balance

SKLZ Stability Ball - sort stabilitetsbånd på 75 cm.Stabilitetsbolden er et vigtig redskab til enhver træning. Den intensiverer en lang række bevægelser for større core-styrke og forbedrer balance og kropsholdning. Fremstillet i materialer af høj kvalitet og er det perfekte værktøj til at udfordre o..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Stability Ball - lysegrå stabilitetsbold på 65 cm.Stabilitetsbolden er et vigtig redskab til enhver træning. Den intensiverer en lang række bevægelser for større core-styrke og forbedrer balance og kropsholdning. Fremstillet i materialer af høj kvalitet og er det perfekte værktøj til at udfordr..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
SKLZ Stability Ball - lysegrå stabilitetsbold på 55 cm.Stabilitetsbolden er et vigtig redskab til enhver træning. Den intensiverer en lang række bevægelser for større core-styrke og forbedrer balance og kropsholdning. Fremstillet i materialer af høj kvalitet og er det perfekte værktøj til at udfordr..
249,00 DKK
Ekskl. Moms:199,20 DKK
Trainer Ball Sport Performance - 65 cm. stability bold fra SKLZSKLZ har gjort træning nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Størrelse: ..
329,00 DKK
Ekskl. Moms:263,20 DKK
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)