Menu
Kurv

Foam Roller

Sådan vælger du den rigtige foam roller

At komme i gang med foam roller vil medføre store fordele for din ydeevne og restitution. Brug af en af ​​SKLZ Barrel Rollers vil give resultater, selvom du finder ud af, at forskellige modeller passer bedst til forskellige selvmassagebehov.

Det var ikke så længe siden, at foam rollers kun kom i en udformning, en størrelse og en farve (hvid). I dag findes forskellige størrelser og farver, men den virkelige innovation, SKLZ's spydspids, er kommet med SKLZ Barrel Rollers med varierende grad af tæthed og fasthed.

Alle Foam rollers, uanset tæthed, vil give dig fordele. Du vil dog vælge det bedste produkt afhængigt af dit oplevelsesniveau og behov.

Under processen med muskelvedligeholdelse vil din krop tilpasse og tilpasse sig processen ved at bruge en foam roller. Hvis du bare tilføjer en foam roller til din træningsrutine, vil de bløde eller faste ruller sandsynligvis være dine bedste muligheder. Disse to Barrel Rollers vil sandsynligvis være den bedste pasform hvis du er særligt øm på visse områder som IT-bånd eller glutes. Den nye ekstra firma Barrel Roller er rettet mod de muskler, der kræver ekstra tryk under din muskelvedligeholdelsesrutine.

Den nye Travel Roller er en 12-tommers roller, den perfekte størrelse til at lægge rygsækken og tage med til træning, i gymnastiksalen eller mens du rejser på et fly. Tætheden har samme fasthed som SKLZ firm Barrel Roller.

Et andet godt valg er SKLZ Massage Bar, en 20-tommers stang, der giver dyb vævsmanipulation og stimulerer aktivt muskelgendannelse. Linjerne giver mulighed for mere kontrol over mængden af ​​tryk, der påføres blødt væv. Men nogle områder vil kræve mere pres fra din kropsvægt og kræve mere gearing.

Foam Roller fra SKLZ SKLZ Barrel Roller (foam roller) bruges både før og efter træning og anvendes til at give massage.Skumrullen er også ideel til forebyggelse og optræning af skader.Mål: 38 cm. x 14 cm.SKLZ Barrel Roller har en vandafvisende overflade, som gør dens levetid længere samt nem ..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
SKLZ Hydro-Roller er drikkedunk og Foam Roller i et produkt Med Hydro-Roller´s smarte 2-i-1 funktion, sparer du plads i sportstasken. For dig som ikke vil nøjes med en almindelig drikkedunk. Denne drikkedunk er kombineret med et holdbart og miljøvenligt kvalitetsskum og fungere således fungerer..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Massage Bar fra SKLZ SKLZ Massage Bar er et effektivt massage redskab til selvmassage. Udstyret med anatomisk greb og et unikt kugleleje system.Dybdegående vævsmanipulation.Forbedrer restitutionen.Øger bevægeligheden.Vægt: 0,50 kg.Længde: 51 cm.Massagebar fra SKLZ er i modsætning til andre massagere..
269,00 DKK
Ekskl. Moms:215,20 DKK
SKLZ Trainer Roller Sport Performance (15 cm. x 61 cm.) SKLZ Trainer Roller Sport Performance (15 cm. x 61 cm.)
BEST SELLER
Trainer Roller Sport Performance - Foam roller fra SKLZSKLZ har gjort det nemt med serien SELF GUIDED. Her får alle illustrationer af relevante øvelser til lige præcis det pågældende produkt. Serien består af fire lækre produkter, som du med fordel kan bruge til hjemmetræning.Påtrykt 12 øvelser, ..
399,00 DKK
Ekskl. Moms:319,20 DKK
Travel Barrel Roller - Foam roller fra SKLZFå din massage med på farten. Denne Travel Barrel Rollers kompakte størrelse gør det nemt at tage sig af din krop på vejen. Travel Barrel Roller er designet til præ- og post-træning, og masserer ikke kun blødt væv, den hjælper dig med at øge fleksibiliteten..
299,00 DKK
Ekskl. Moms:239,20 DKK
Viser 1 til 5 af 5 (1 sider)