Menu
Kurv

Defense

Forsvarsmannequin til at øvelse af offensive taktikker

Bliv bedre til at skyde og drible udenom modstanderne med D-Man fra SKLZ. Styr din Basketball træning både når du træner alene hjemme og til træning i klubben ved holdøvelser. SKLZD-Man giver basketballspilleren en realistisk spilsituation af forsvar til træningen.

SKLZ Forsvarsmannequin i blåForsvarsmannequin til at øvelse af offensive taktikker. Bliv bedre til at skyde og drible udenom modstanderne med D-Man fra SKLZ, der kan bruges både til at træne alene hjemme og til holdøvelser. Giver basketballspilleren en realistisk spilsituation af forsvar til tr..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
SKLZ D-Man i orangeForsvarsmannequin til at øvelse af offensive taktikker. Bliv bedre til at skyde og drible udenom modstanderne med D-Man fra SKLZ, der kan bruges både til at træne alene hjemme og til holdøvelser. Giver basketballspilleren en realistisk spilsituation af forsvar til træningen.Der m..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
Rød forsvarsmannequin til basketballForsvarsmannequin til at øvelse af offensive taktikker. Bliv bedre til at skyde og drible udenom modstanderne med D-Man fra SKLZ, der kan bruges både til at træne alene hjemme og til holdøvelser. Giver basketballspilleren en realistisk spilsituation af forsvar til..
649,00 DKK
Ekskl. Moms:519,20 DKK
D-Man Pro - Basketball udstyr D-man Pro er vores udvidede baskettrænings mannequin. Med dette basketball udstyr kan du øve dine offensive evner, specifikt skud og dribling. Med D-man pro som forsvar tvinges spillerne til at sigte præcis og samtidig sørge for at holde den rigtige distance.D-MAN ..
1.349,00 DKK
Ekskl. Moms:1.079,20 DKK
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)