Menu
Kurv

Toilettasker

Toilettasker til rejsen eller det kortere overnatninger

Vores udvalg af toilettasker indeholder alt hvad du har brug for når du skal på tur. Alle tasker er håndsyet i ægte bøffellæder uden samlinger.

Toilettaske i læder til mænd

Hold dit barbergrej organiseret med en toilettaske i læder til mænd. Designet med rum til toiletartikler, barbermaskiner, kamme og tandplejeprodukter, disse toilettasker holder alt på plads så det er let at finde det du skal bruge. de vil også forhindre udslip af væsker der kan ødelægge dit tøj i din bagage. Vælg mellem læderfarverne brun og sort.

Toilettasker i læder til kvinder

Vores læder toilettasker og kosmetik tasker til kvinder er nemme at pakke, så du kan holde styr på kosmetik og toiletsager. Toilettasken sørger også for at dit tøj ikke tager skade hvis der skulle gå hul på makeup eller parfumeflasker under transport.

CHICAGO - cool toilettaske i læder i farven coffeeToilettasken CHICAGO er lavet af 100% bøffellæder og kommer i farven coffee. Lædertoilettasken er ikke blot smart og elegant, men er en toilettaske med mange muligheder og funktioner. Den fede og eksklusive toilettaske er et must have, når du skal på..
749,00 DKK
Ekskl. Moms:599,20 DKK
LAGO DI COMO - lækker læder toilettaske i farven brandyLAGO DI COMO er lavet af 100% bøffellæder og kommer i tre forskellige farver: brandy, cognac og sort ibenholt. Lædertoilettasken er ikke blot elegant, men er en toilettaske med stor rummelighed. Den fede og eksklusive toilettaske er et must at..
599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
LAGO DI COMO - lækker læder toilettaske i farven cognacLAGO DI COMO er lavet af 100% bøffellæder og kommer i tre forskellige farver: brandy, cognac og sort ibenholt. Lædertoilettasken er ikke blot elegant, men er en toilettaske med stor rummelighed. Den fede og eksklusive toilettaske er et must at h..
599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
LAGO DI COMO - lækker læder toilettaske i farven sort ibenholtLAGO DI COMO er lavet af 100% bøffellæder og kommer i tre forskellige farver: brandy, cognac og sort ibenholt. Lædertoilettasken er ikke blot elegant, men er en toilettaske med stor rummelighed. Den fede og eksklusive toilettaske er et mu..
599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
LAGO DI GARDA - rummelig toilettaske i læder i farven brandyLAGO DI GARDA er lavet af 100% bøffellæder og kommer som LAGO DI COMO's lidt mere rummelige fætter. Lædertoilettasken er ikke blot elegant, men er en toilettaske med stor rummelighed. Den fede og eksklusive toilettaske er et must at have me..
599,00 DKK
Ekskl. Moms:479,20 DKK
MAINAU - rummelig toilettaske med mange anvendelsesmuligheder i farven cognacMAINAU er en smart og rummelig toilettaske i ægte bøffellæder, der kan bruges til alle former for opbevaring. Det værende sig en stilfuld værktøjstaske eller ditto toilettaske til de lange rejser. Tasken fås i to farvevaria..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
MAINAU - rummelig toilettaske med mange anvendelsesmuligheder i sort læderMAINAU er en smart og rummelig toilettaske i ægte bøffellæder, der kan bruges til alle former for opbevaring. Det værende sig en stilfuld værktøjstaske eller ditto toilettaske til de lange rejser. Tasken fås i to farvevariatio..
229,00 DKK
Ekskl. Moms:183,20 DKK
ROLL UP - smart læder toilettaske i farven chokoladebrunFlot, smart, praktisk, virkelig lækker læder kvalitet - vi kunne blive ved med at rose denne toilettaske fra Alpenleder. Når man står med toilettasken i hånden forstår man, hvorfor der er 30 års garanti på Alpenleders produkter. Alle skind er n..
749,00 DKK
Ekskl. Moms:599,20 DKK
ROLL UP - smart læder toilettaske i farven cognacFlot, smart, praktisk, virkelig lækker læder kvalitet - vi kunne blive ved med at rose denne toilettaske fra Alpenleder. Når man står med toilettasken i hånden forstår man, hvorfor der er 30 års garanti på Alpenleders produkter. Alle skind er nøje udv..
749,00 DKK
Ekskl. Moms:599,20 DKK
ROLL UP - smart læder toilettaske i farven naturbrunFlot, smart, praktisk, virkelig lækker læder kvalitet - vi kunne blive ved med at rose denne toilettaske fra Alpenleder. Når man står med toilettasken i hånden forstår man, hvorfor der er 30 års garanti på Alpenleders produkter. Alle skind er nøje ..
749,00 DKK
Ekskl. Moms:599,20 DKK
ROLL UP - smart læder toilettaske i farven sortFlot, smart, praktisk, virkelig lækker læder kvalitet - vi kunne blive ved med at rose denne toilettaske fra Alpenleder. Når man står med toilettasken i hånden forstår man, hvorfor der er 30 års garanti på Alpenleders produkter. Alle skind er nøje udval..
749,00 DKK
Ekskl. Moms:599,20 DKK
ROLL UP - smart læder toilettaske i farven sort ibenholtFlot, smart, praktisk, virkelig lækker læder kvalitet - vi kunne blive ved med at rose denne toilettaske fra Alpenleder. Når man står med toilettasken i hånden forstår man, hvorfor der er 30 års garanti på Alpenleders produkter. Alle skind er n..
749,00 DKK
Ekskl. Moms:599,20 DKK
Viser 1 til 12 af 12 (1 sider)