Menu
Kurv

Om Nobicon

Nobicon A/S - Sport & Nutrition


Nobicon A/S er en dansk virksomhed med fokus på import af kvalitets produkter til det Skandinaviske marked. 

Hos Nobicon A/S finder du de bedste brands inden for sportsernæring, sportsudstyr, drikkevarer og fødevarer. Nobicon A/S har en lang række førende og innovative brands indenfor kategorierne sportsernæring, sportsudstyr, drikkevarer og fødevarer. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mængden – de har et twist af noget særligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte være meget innovative og - så vidt muligt - naturlige og økologiske. Dette betyder, at der altid bør være plads til vores produkter hos ambitiøse og innovative forhandlere.

Vi er vi stolte over, at være importør/distributør/agent af følgende brands:

Alpenleder / Fritel /  Sklz / Zone 3 / VEHO / FITLY RUN / GU ENERGY / For Goodness Shakes / Gemini-Light / Beet-it / Trigger Point / Harbinger

Vores produkter hjælper dig hele vejen til en sund og optimal træning. Vi har alt fra tabs fulde af elektrolytter til din drikkedunk og diverse produkter  inden for energibarer, vafler, geler og chews til en god bund i maven. Inden for træningsudstyr har vi skummet fløden og udtaget det bedste af det bedste til vores sortiment. 

Vi ligger stor vægt på kvaliteten af de varer vi handler med.

Miljøvenlighed og bæredygtighed er vigtigt for os og for de producenter vi handler med. Vi skal behandle vores omverden med respekt. 

Fra vores lager  leverer vi hver dag varer til vores kunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Alle bestillinger fortages gennem vores webshop og vi leverer fra dag til dag til alle vores kunder.

Vi sætter stor ære i at kunne leverer til tiden og yde en optimal kundeservice.

Nobicon A/S har hovedkontor i hjertet af Hillerød. Vores brands distribueres eksklusivt i Skandinavien til de førende forhandlere indenfor hver kategori – uanset branche.  


Med venlig hilsen

Nobicon A/S

Jesper Melballe