Menu
Kurv

Chews og Energivingummi

Vingummier med høj energiindhold, men med lavt kalorieindhold.

Bruges som alternativ til klassiske energi gels når du er ude og dyke din sport. Gode sports chews fra GU Energi Labs og Bonk Breaker er lette at tygge og giver energi og overskud under udøvelse af sport.

Mange løbere foretrækker energivingummier - også kaldet chews - af samme årsag.

2 portioner pr. pakning

Hver indpakning indeholder 2 portioner.

Let opbevaring under sport

Konsistensen gør dem lette at opbevarer og indtage i forbindelse med sport

GU Chews Blueberry Pomegranate GU Chews Blueberry Pomegranate
Udsolgt
Hvad er Chews?GU Energy Chews er et hurtigtvirkende energiprodukt, der er skabt til daglig træning og konkurrence. Chews har konsistens som, og ligner, lækker vingummi og har grundlæggende set samme funktion som GUs geler, men tilbyder en anden form, smag og konsistens. Med naturlig smag af blåbær o..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
GU Chews Orange GU Chews Orange
Udsolgt
Hvad er Chews?GU Energy Chews er et hurtigtvirkende energiprodukt, der er skabt til daglig træning og konkurrence. Chews har konsistens som, og ligner, lækker vingummi og har grundlæggende set samme funktion som GUs geler, men tilbyder en anden form, smag og konsistens. Med naturlig smag af appelsin..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
GU Chews Strawberry GU Chews Strawberry
Udsolgt
Hvad er Chews?GU Energy Chews er et hurtigtvirkende energiprodukt, der er skabt til daglig træning og konkurrence. Chews har konsistens som, og ligner, lækker vingummi og har grundlæggende set samme funktion som GUs geler, men tilbyder en anden form, smag og konsistens. Med naturlig smag af jordbær,..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
GU Chews Watermelon GU Chews Watermelon
Udsolgt
Hvad er Chews?GU Energy Chews er et hurtigtvirkende energiprodukt, der er skabt til daglig træning og konkurrence. Chews har konsistens som, og ligner, lækker vingummi og har grundlæggende set samme funktion som GUs geler, men tilbyder en anden form, smag og konsistens. Med naturlig smag af vandmelo..
19,95 DKK
Ekskl. Moms:15,96 DKK
Viser 1 til 4 af 4 (1 sider)