Menu
Kurv

Tilbehør til kameraer

Veho Pebble USB-C ™ -kablet er meget alsidigt og er ved at blive populært på grund af dets evne til hurtig opladning samt dets evne til at oplade og synkronisere.Kablet har sort, blød Tacton gummi touch finish, der er holdbar og langvarig, perfekt til forretningsbrugere, studerende eller til alminde..
89,95 DKK
Ekskl. Moms:71,96 DKK
Veho Pebble USB-C ™ -kablet er meget alsidigt og er ved at blive populært på grund af dets evne til hurtig opladning samt dets evne til at oplade og synkronisere.Oplad og synkroniser vigtige bærbare enheder som kameraer, smartphones, tabletter til din pc, laptop eller computerKompatibel med andre en..
89,95 DKK
Ekskl. Moms:71,96 DKK
Overførsel af dine negative film og dias og negativer direkte til SD-kort gør det ideelt til redigering, arkivering eller til at dele gamle fotografier med din familie og venner.Veho Smartfix er en komplet stand-alone scanner med 2,4 preview/review LCD-skærm med et udtageligt lithium-ion genopladeli..
1.199,00 DKK
Ekskl. Moms:959,20 DKK
Vedhæft dit MUVI ™ eller MUVI ™ HD-kamera til større håndtagsstænger, rullestænger, bådmaster eller rør med diameter på mellem 16 mm og 58 mm. Den store stolpe / bjælkeholder er ideel til fastspænding næsten overalt og er helt kompatibel med MUVI ™ -holderen, der følger med dit MUVI ™ eller MUVI ™ H..
249,95 DKK
Ekskl. Moms:199,96 DKK
Bryst / krops-selen giver dig mulighed for at montere MUVI HD enten med eller uden det vandtætte etui med enten en fremadrettet visning eller opadgående ansigtsvisning. Kommer med MUVI HD holder og tripod holder og er kompatibel med MUVI Micro og MUVI Atom (Passende WPC af håndtagsstativ påkrævet)Fu..
299,95 DKK
Ekskl. Moms:239,96 DKK
Universal stang / Bar mount er den mest alsidige mount og vil fungere sammen med monteringsbeslag med MUVI HD eller stativholderen til vandtæt etui. Dette mount er perfekt til montering overalt på en cykel, rulle bur, båd rig eller hvor som helst, hvor der er en bar eller stolpe. Kommer med stativfo..
249,95 DKK
Ekskl. Moms:199,96 DKK
Sugebøsningen monteres på næsten alt fladt og er designet til at holde ved høje hastigheder. Leveres med sugebøsningen er MUVI HD holder, en beskyttende hudholder, 2-vejs vinkelstik og stativholder.Perfekt til alle flade overflader, herunder kølerhjelm, forruder, kanoer, kajakkerInkluderer standard ..
249,95 DKK
Ekskl. Moms:199,96 DKK
MUVI ™ universal triple cup sugemontering er designet til professionel og prosumer brug på alle flade overflader, der kan bevæge sig med høje hastigheder som køretøjer, både eller fly. Hver sugekop er udstyret med egen sugelås og hurtigudløsningsmekanisme og har et justerbart design, så det kan mont..
599,95 DKK
Ekskl. Moms:479,96 DKK
Den Muvi ™ lange udvidelige Monopod fra Veho er den perfekte monopod til action sports entusiaster og prosumer filmere. Med et super blødt gummi-ergonomisk greb og justerbar håndledsbånd passer den perfekt i hånden.Udstrækkelig fra 62 cm. (24 inches) til 145 cm. (57 inches) ved hjælp af 3 teleskopis..
349,95 DKK
Ekskl. Moms:279,96 DKK
Muvi X-Pack har indbyggede store lommer til opbevaring af alle dele og tilbehør, når de ikke er i brug, og også til at gemme personlige ejendele såsom telefon, opladere, nøgler og Muvi K-Seriens kamera.Muvi X-Pack har en tre-vejs kamera montering, som du kan justere og tilpasse til enhver vinkel, ua..
1.299,00 DKK
Ekskl. Moms:1.039,20 DKK
3-vejs mount kan bruges som enten kamerahåndtag, monopod eller forlængelsesarm til dit Muvi K-Serie kamera. Det lette aluminiumslegeringsgreb med silikagel giver dig komplet komfort og ultimativt greb, hvilket er perfekt til POV, follow-cam optagelser eller til at fange selfies uden at monteringen v..
349,95 DKK
Ekskl. Moms:279,96 DKK
Håndremmen er specielt designet til at passe perfekt til hånden / håndleddet takket være neoprenmaterialet og justerbar velcrofitting.På grund af materialet kan Muvi håndremmen bruges i eller ud af vandet, hvilket betyder, at du kan bruge dette mount til at få fantastiske POV skud, når du sky diver,..
249,95 DKK
Ekskl. Moms:199,96 DKK
MUVI ™ X-Lapse er et must-tilbehør til alle filmproducenter, der ønsker at tilføje noget andet til deres filmredigering.MUVI ™ X-Lapse gør det muligt for en filmproducent at tage op til 360 ° graders fejende time-lapse-billeder, der ved redigering sammen skaber en fantastisk filmeffekt.Den har både ..
249,95 DKK
Ekskl. Moms:199,96 DKK
MUVI ™ Universal håndremsbeslag er designet til at være det beslag, du kan holde i din hånd, men aldrig tabe. Det ergonomiske håndformede greb suppleres med en polstret elastik, der sikrer, at hvis du skal bruge fingrene, kan du, og du behøver ikke at give slip på dit actionkamera. Fastgør dit actio..
299,95 DKK
Ekskl. Moms:239,96 DKK
Viser 1 til 14 af 14 (1 sider)